خریدار آرد قنادی و خبازی زیاداند و معمولا قنادی جات مشتریان اصلی این آرد هستند. آرد قنادی آردی است کاملا بدون سبوس و از مغز دانه گندم بدست می آید. گندم را پس از تمیز کردن و شستشو به مدت ۲۴ ساعت می خوابند و بعد از آن به مرحله سبوسگیری می رود تا کل سبوس دانه گندم گرفته شود و بعد آن مغز دانه گندم را به آرد تبدیل می کنند که دارای رنگی بسیلر سفید می باشد. آرد خبازی آردی می باشد با درجه استخراج تقریبا ۸۵ درصد و برای تهیه نان:
- لواش
- بربری
- تافتون
- و نان های سنتی
بکار گرفته می شود و پر کاربرد ترین آرد برای نان در ایران است.
خریدار آرد قنادی و مصارف آن
خریدار آرد قنادی همان طور که از اسم آن مشخص است قنادی جات ها هستند و از قسمت داخلی آندوسپرم بدست می آید. و برای تهیه انواع قنادی و شیرینی مصرف می شود. از دیگر مصارف این آرد می توان موارد زیر را نام برد:
- برای تهیه کیک
- کلوچه
- بیسکویت
- ویفر
- و … می باشد.
اما لازم است بدانید که آرد قنادی دارای رطوبتی حداکثر ۱۴/۲ ، خاکستر ۰/۳۸ تا ۰/۵ ، پروتین ۷ الی ۱۰ ، اسید یته حد اکثر۲٫۴ ، گلوتن ۲۰ تا ۲۷ ، ph 5/6 تا ۶/۵ می باشد.
خریدار آرد خبازی و صادرات آن
خریدار آرد خبازی در ایرا ن بسیار یافت می شود زیرا این آرد کاربرد های زیادی دارد و پر مصرف ترین آرد در جامعه محسوب می شود. در ایران کارخانه های زیادی وجود دارند که تولید کننده این آرد هستند. بخش زیادی از تولید آرد خبازی به کشور های دیگر صادر می گردد و اتفاقا مشتریان خوبی برای این آرد هستند که برای تولید کنندگان این آرد و تاجران هم سود خوبی به ارمغان آورده است.
کشور های همسایه و کشورهای عربی از کشورهای وارد کننده این آرد از ایران هستند، زیرا ایران تولید کننده عمده و خیلی گسترده این آرد در منطقه است. از کشور های خریدار این آرد:
- افغانستان
- ترکیه
- عراق
- و عمان
می باشد.